Refakatçilerimiz İle Gönül Sohbetleri Programı
29 Mart 2023

En Büyük Sırrımız,

İşimizi Severek Yapıyor Olmamız…

Refakatçilerimiz İle Gönül Sohbetleri Programı

Türkiye’nin ilk şehir hastanesi olan Yozgat Şehir Hastanesi Türkiye’de yine bir ilki daha hayata geçirerek, hastanemizde tedavi görmekte olan hastalarımızın yakınlarıyla bire bir görüşmek amacıyla ‘’Refakatçilerimiz ile Gönül Sohbetleri Programı’nı’’ başlattı.

Programda Başhekimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN hasta yakınlarımızı makamında ağırlayıp hastanemizin sunmuş olduğu hizmetler ve hastalarımızın durumu hakkında bilgi alarak sohbetler etti. Samimi bir havada geçen programda refakatçilerimizin öneri ve istekleri not alınarak en kısa zamanda gerekli çalışmaların başlatılacağı ifade edildi.

Refakatçilerimiz ise Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN’a istek, öneri ve memnuniyetlerini aktarırken, karşılarında genç, dinamik ve işini severek yapan bir başhekimi görmekten mutlu olduklarını ve böylesi bir programın hayata geçirilmesinden çok memnun kaldıklarını, ifade ederek teşekkürlerini ilettiler.