SERVİSLERİMİZDE HASTA ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR
19 Haziran 2023

Yozgat Şehir Hastanemizde her hafta olduğu gibi bu hafta da servislerimizi gezmeye devam ediyoruz. Bu hafta Ortopedi servisimizde yatan hastalarımız ve servis çalışanlarımızla tek tek görüştük, onları dinledik. İsteklerini not ettik.

Yozgat Şehir Hastanemizde “Hastalarımızla Her Daim Beraberiz” sloganıyla düzenlenen etkinliğe Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan, Başhekim Yardımcımız Mete Selvi, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Elif Tinel ve Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürümüz Mehmet Gözel katıldı.

“Yozgat’ta sağlık hizmetleri açısından her ayrıntıyı düşünerek en iyi hizmeti yapmak için çalışmaya devam edeceğiz.” Diyen Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan servis ziyaretlerinin her hafta süreceğini söyledi.

• HASTA ZİYARETİ (3).JPG
  • HASTA ZİYARETİ (4).JPG