Türkiye’nin İlk Şehir Hastanesi Yozgat Şehir Hastanemiz Yurtiçinden Olduğu Gibi Yurtdışından Gelen Sağlık Yetkilileriyle De Deneyimlerini Paylaşmaya Devam Ediyor
19 Haziran 2023

Kuveyt Sağlık Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü ve Bilgi işlem Müdürlerine Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan, Hastane Yönetimimiz ve personellerimiz tarafından ‘HIMSS 7 EMRAM’ ve ‘Şehir Hastanesi İşleyişi’ hakkında bilgiler paylaşıldı.

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan, “Ülkemizin sağlık yatırımlarında bir dönüm noktası olan ‘Şehir Hastaneleri’ diğer ülkelere de örnek teşkil etmektedir.” dedi.

Başhekimimiz Mustafa Kozan, Kuveyt Sağlık Bakanlığı nezdinde yapılan ziyarete ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Şehir hastaneleri birçok ülkeye model olmaya devam ediyor. Kuveyt Sağlık Bakanlığı yetkililerinin HIMSS 7 EMRAM ve Şehir Hastaneleri işleyişi hakkındaki merak ettiği tüm konular Hastane Yöneticilerimiz ve yetkili birim sorumlularımızca cevaplanmıştır. Yozgat Şehir Hastanesi olarak gelen talepler üzerine birçok ülkeden gelen konuklarımıza deneyimlerimizi birebir yerinde anlatmaya devam edeceğiz.”

Ziyaretlerinde gösterilen ilgi ve aktarılan bilgilendirmeden dolayı mutlu olduklarını söyleyen Kuveyt Sağlık Bakanlığı yetkilileri İdari Ekibimize ve tüm birim sorumlularımıza ayrı ayrı teşekkür ederek Ankara’ya hareket etti.
KUVEYT ZİYARET 1.JPG
KUVEYT ZİYARET 2.JPG