Hastanemizde Göreve Başlayan Tıbbi Sekreterlerimizin Çalışma Düzenleri ve Vermiş Oldukları Hizmetler Yerinde İncelendi
13 Haziran 2023

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan, Başhekim Yardımcımız Mehmet Akif Karaaslan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Elif Tinel, Destek ve Kalite Müdürümüz Mehmet Gözel ve Tıbbi Sekreterler Sorumlumuz Furkan Nemli’nin katıldığı denetimde Tıbbi Sekreterlerin çalışma düzeni ve hizmetleri kontrol edildi.

Yapılan denetimin hastaların daha kaliteli ve verimli hizmet alabilmesi için yapıldığını ifade eden Başhekimimiz Kozan, hastanın poliklinikte izleyeceği işlemlerde adım adım neler yaşadığını, hekim muayene odasındaki bilgilendirme ekranlarını ve Tıbbi Sekreterlerin hizmet vermeye başladıktan sonraki adaptasyonlarını incelediklerini ifade etti.

Başhekimimiz Kozan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Geçtiğimiz yılsonunda Sağlık Bakanlığı tarafından ilk atamalarıyla göreve başlayan Tıbbi Sekreterlerimiz aldıkları eğitim sonunda görevlerine başlamışlardı. Tıbbi sekreterlerin görev almalarıyla hekimlerimiz üzerindeki iş yükü azaldı ve böylelikle tedavi alan hastalarımızın sayısı da yükseldi. Bu süreç devam ederken bizler de Tıbbi sekreterlerimizin bu çalışma düzeni içerisindeki yerlerinin işleyişini kontrol ettik. Amacımızın sağlık alanında en iyi hizmeti sunmaktır.  Yapılan denetimler neticesinde işleyişimizi sürekli kontrol ederek aksayan veya yavaşlatan unsurları yerinde tespit ederek çözümler üretmeye ve daha kaliteli hizmet vermeyi amaçlamaktayız.”

Başhekimimiz Kozan,  yapılan denetim ve değerlendirmenin sık sık tekrarlanacağını ifade etti.

• SEKRETER ZİYARET (1).JPG
  • SEKRETER ZİYARET (3).JPG