12 MAYIS HEMŞİRELER GÜNÜ
12 Mayıs 2023

Hemşirelerimiz Sağlık Hizmetlerinin Kalbidir

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan, 12 Mayıs Hemşireler Günü Dolayısıyla Hemşirelerimizin Gününü Kutladı.

Başhekimimiz Mustafa Kozan ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Elif Tinel ile beraber hastanemiz servislerini, yoğun bakımlarını ve acil servislerini gezerek tüm hemşirelerimize karanfil vererek günlerini kutladılar.

Başhekimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan yaptığı konuşmada “Hemşirelik mesleğini icra eden hemşirelerimiz sağlık sisteminin kalbini oluşturmaktadır. Hemşirelerimiz büyük bir gayret ve özveriyle diğer sağlık çalışanlarıyla birlikte iş birliği içerisinde vatandaşlarımıza en iyi sağlık bakım hizmetini vermeye çalışmaktadır. Hemşirelerimizin daha iyi şartlarda hizmet vermelerini istiyor ve bunun için azami gayretle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hemşirelerimizin şefkati, sorumluluğu ve bitmeyen sevgileri için minnettarlığımı ifade etmek istiyorum.” dedi.

• HEMŞİRELER GÜNÜ 1.JPG
  • HEMŞİRELER GÜNÜ 2.JPG