Hastanemizde Öz Değerlendirme ve Bina Turu Yapıldı
05 Mayıs 2023

DAHA VERİMLİ SAĞLIK HİZMETİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Hastanemizde Kalite ve Verimlilik Birimi tarafından Hastane içi denetimlerde bulundu.

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan, Kalite ve Verimlilik Birimi ve ilgili birim sorumlularının katıldığı sağlıkta daha iyi hizmet verebilmek için kurum içinde 5 gün süren öz değerlendirme ve bina turu yapıldı.

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan yaptığı açıklamada “Yozgat’a daha verimli sağlık hizmeti için iç denetimlerimiz periyodik olarak devam edecektir” dedi. 5 gün süren denetimlerde personel yeterliliği, hasta ve hasta güvenliği, hasta bakımı, teknik altyapı yeterliliği, güvenlik hizmetleri, çalışan güvenliği, atık hizmetleri, temizlik, acil durumlarda izlenecek çalışmalar bir dizi denetimlerle soru cevap ve yerinde tespitle rapor oluşturuldu.

• ÖZ DEĞERLENDİRME (2).JPG
  • ÖZ DEĞERLENDİRME (3).JPG