Yozgat Şehir Hastanemizde Kanser Bilgilendirme Standı Açıldı
03 Mayıs 2023

KOZAN: ALKOL ve SİGARA DNA HASARINA YOL AÇIYOR

Çağımızın hastalığı kansere karşı Yozgat Şehir Hastanesi poliklinikleri girişinde “Kanser Farkındalık Standı” kurularak hastaneye gelen vatandaşlara kanser teşhis ve tedavi yöntemleri hakkında broşürler eşliğinde bilgilendirme yapıldı.

Birçok kanser türünün olduğunu söyleyen Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan, kişinin kendisinde yaşadığı değişiklikleri fark etmesi gerektiğini ve belirli yaş gruplarına özgü periyodik kontrollerin yaptırılması gerektiğini söyledi.

Başhekimimiz Kozan’ın açıklamasından sonra etkinliğe katılan Başhekim Yardımcımız Dr. Mete Selvi, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Elif Tinel, Onkoloji Uzmanımız Uz. Dr. Kerem Oruç, Dahiliye uzmanı Uz. Dr. Ramazan Önalan ve Eğitim Birimi Hemşirelerimiz vatandaşlarımıza broşürler dağıtarak bilgilendirmede bulundular.

• KANSER STAND KAPAK.JPG
  • KANSER STAND 1.JPG