Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan, Hastanemizde Görev Yapan Laborant Teknikerlerimizle Kahvaltıda Bir Araya Geldi
28 Nisan 2023

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan; "28 Nisan Dünya Laborantlar Günü olarak kutlanmaktadır. Günümüzde laboratuvar hizmetleri sadece sağlık hizmetlerinde sınırlı kalmayıp yaşamın pek çok alanında önemli bir yere sahiptir. Sağlık alanında hastalıkların teşhisi ve tedavisi süreci yanı sıra, çevre güvenliği, tüketilen gıdaların kontrolü ve daha birçok alanda laboratuvarlar toplumumuza dikkatli, özenli ve özverili ekip çalışmaları ile hizmet vermektedir.

Sizler bizim için çok değerlisiniz. Laborantlar Günü’nüz kutlu olsun.” Dedi.

Laborantlar Teknikerimiz Mustafa Kara; Sayın Başhekimiz günümüzde bizimle olduğu ve kutladığı için bizleri çok mutlu etti. 30 meslek hayatımda ilk defa yaşadığım bu davet için Sayın Başhekimiz Mustafa Kozan’a arkadaşlarım ve kendi adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

• Laborantlar Günü 1.JPG
  • Laborantlar Günü 2.JPG