28 Nisan Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü Dolayısıyla Hastanemiz Konferans Salonunda Bilgilendirme Etkinliği Yapıldı
28 Nisan 2023

Yapılan etkinlikte konuşan Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan; “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü, uluslararası ölçekte iş sağlığı ve güvenliği alanında yeni ortaya çıkan güncel konulara, işle ilgili kaza ve yaralanmaların yüksekliğine, önleme ve koruma gereksinimine dikkati çekmek için farkındalığı artırma amaçlı bir kampanyadır. Bizlerde burada günde binlerce insana hizmet veriyoruz, hizmet verirken öncelikle dikkat edeceğimiz konu iş sağlığı ve güvenliğidir. İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’nüzü kutlarım.” Dedi.

• İSG GÜNÜ 1.JPG
  • İSG GÜNÜ 2.JPG