Yozgat Şehir Hastanemizde 21-28 Nisan Ebeler Haftası Kutlandı
28 Nisan 2023

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan 21-28 Nisan "Ebeler Haftası" nedeniyle hastanemiz servislerini gezerek kutlamada bulundu.

Kutlamaya Başhekim Yardımcımız Dr. Mete Selvi ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Elif Tinel katılırken ebelerimize gül taktim edildi.

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan : “Hastanemizde çalışan tüm Ebe’lerin Ebeler Haftasını içtenlikle kutluyorum. Bugün servislerimizdeki çalışan Ebe’lerle görüştük, onları dinledik. İzinde olan nöbet çıkışında olan ve ulaşamadığımız tüm Ebe’lerin de bu önemli haftalarını kutluyorum.  Ebelik sağlıklı bireyler yetiştirmede önemli bir yere sahip, tarihin en eski mesleklerindendir. Bu kutsal görevi özveri, sabır ve gayret ile yerine getiren tüm ebelerimizin " Ebeler Haftasını" kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim.” dedi.

• EBELER HAFTASI (1).jpeg
  • EBELER HAFTASI (4).jpeg