Ramazan Bayramı Kahvaltı ve Bayramlaşma
21 Nisan 2023

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Elif Tinel, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcımız Fatih Erdem ve Süpervizör’lerimizin katılımlarıyla özverili ve fedakârca görev yapan çalışanlarımızla bayram kahvaltısı ve bayramlaşma yapıldı.

Kahvaltı sonrası hizmet veren birimlerimiz ve hastalarımız ziyaret edilerek bayramları kutlandı.

Başhekimimiz Mustafa Kozan; ‘’ Ramazan Bayramı dolayısıyla personellerimizi ve hastalarımızı yalnız bırakmayıp, hem bayramlaşma, hem de sohbet etmek fırsatı bulduklarını söyledi.

Hastanemizde tedavi gören halkımızı hasta gibi değil, misafir gibi görüyoruz. Sağlıklarına kavuşmaları için tüm imkânlarımızı seferber ediyor gece gündüz, bayram seyran dinlemeden onlar için çalışıyoruz. Bu mutlu günde hastalarımızı ve değerli sağlık çalışanlarımızı ziyaretlerde bulunarak, hem bayramlaştık hem de sohbet ettik. Personellerimizin, hastalarımızın ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun." dedi

• Ramazan Bayramı (1).JPG
  • Ramazan Bayramı (2).JPG