Yozgat Şehir Hastanemizde Masa Tenisi Turnuvası Düzenlendi
13 Nisan 2023

Yozgat Şehir Hastanemiz Sosyal Etkinlik Ekibi Tarafından Personellerimizin Moral ve Motivasyonlarını Arttırmak İçin Öğle Arası Saatlerinde Masa Tenisi Turnuvası Düzenlendi

Düzenlenen masa tenisi turnuvası final müsabakasına Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan, İdari ekibimiz ve personellerimiz katıldı.

Turnuva sonrası 1. Mustafa Ergin, 2. Yüksel Kılıç, 3. Furkan Erciyas ve turnuva hakemi Aslı Adalı ödüllerini Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan’dan aldı.

Final müsabakası sonrası gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan; “Çok güzel bir turnuva oldu. Personellerimizin moral ve motivasyonlarını arttırmak adına böylesi faaliyetleri önemsiyoruz. İşleyişi ve hizmetlerimizi aksatmadan personellerimiz için böylesi etkinliklerimiz devam edecektir. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi.

• MASA TENİSİ 1.JPG
  • MASA TENİSİ 2.JPG