Yozgat Şehir Hastanemizde Bir Ameliyat Daha Başarıyla Yapıldı
12 Nisan 2023

Yozgat Şehir Hastanemizde Bir Ameliyat Daha Başarıyla Yapıldı

Nefes almakta güçlük, burun tıkanıklığı ve baş ağrısı şikayetleriyle hastanemiz KBB polikliniğimize başvuran hastamıza yapılan muayene ve tetkikler sonrası ameliyat kararı verildi.

Başarıyla gerçekleştirilen ameliyat sonrası Kulak Burun Boğaz Hekimimiz Op. Dr. Mustafa Rehan;

49 yaşındaki hastamız bizlere nefes almakta güçlük, burun tıkanıklığı ve baş ağrısı şikayetleriyle başvurdu. Yapılan muayene ve tetkikler sonrası burun içerinde kafa tabanına ve göze yapışık yaklaşık 8 cm bir kitle tespit edildi. Yaptığımız ‘İleri Endoskopik Sinüs Cerrahisi’ yöntemiyle hastamızın yüzünde herhangini bir kesi yapmadan ve kisti bir bütün halinde çıkardık. 1 hafta sonra yapılan hastamızda yapılan kontroller sonrası şikayetlerde gözle görülün bir şekilde gerileme oldu. Hastalarımızın şifaya kavuşması bizler için en önemli olay geçmiş olsun dileklerimle.” dedi.

• Mustafa Rehan Ameliyat (1).png
  • Mustafa Rehan Ameliyat (4).png