Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal’ın Girişimleriyle Yozgat Şehir Hastanemize Anlamlı Ziyaret
23 Şubat 2023

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal’ın girişimleri ile Ankaralı hayırsever iş insanı Kemal Yurtoğlu ve ABD merkezli Baitulmaal Yardımlaşma Derneği hastanemizi ziyaret etti.

Yapılan ziyarette depremden etkilenen ve hastanemizde tedavi gören depremzede çocuklara oyuncak hediye ederek, geçmiş olsun dilekleri iletildi.

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan gerçekleştirilen anlamlı ziyaret için Kemal Yurtoğlu ve Baitulmaal Yardımlaşma Derneği’ne teşekkür etti.

• Baitulmaal Derneği Ziyaret 1.JPG
  • Baitulmaal Derneği Ziyaret 2.JPG