SAĞLIK ORDUMUZ GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR
24 Ocak 2023

SAĞLIK ORDUMUZ GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR

Hastanemizde göreve atanan Tıbbi Sekreterlerin Oryantasyon Eğitimi Tamamlandı

Sağlık Bakanlığınca Türkiye genelinde yapılan atamalar sonucunda Yozgat Şehir Hastanemize ataması yapılan 135 tıbbi sekreterden 60'ı görevine başladı.
Oryantasyon eğitimi alan tıbbi sekreterlerimiz pazartesi gününden itibaren polikliniklerde hekimlerimizin yanında hizmet verecek.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan, yeni atamaları yapılan tıbbi sekreterlere, görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Başhekimimiz Kozan, konuşmasına şöyle devam etti:
"Son atamalarda Yozgat Şehir Hastanesine 135 tıbbi sekreter görevlendirilmiştir. İlk etapta gerekli belgelerini tamamlayan ve oryantasyonu eğitimi alan 60 tıbbi sekreter  göreve başlayacaktır. Önümüzdeki günlerde ataması yapılan diğer tıbbi sekreterlerde gerekli eğitimlerini tamamlayarak hastanemizde görevleri başına geçecektir.  Sağlık personelimizle birlikte hastanemizde hastalarımız daha hızlı muayene edilebilecektir. Böylelikle Doktorlarımız da sadece hasta odaklı çalışabilecektir."
Yozgat Şehir Hastanesi Konferans salonunda verilen oryantasyon eğitiminde, hastane işleyişi hakkında ilgili birimler tarafından seminerler verildi.

• Tıbbi Sekreter Başlayış (2).jpeg
  • Tıbbi Sekreter Başlayış (1).jpeg