Onkoloji Hastalarımız ve Çalışanlarımız İçin Moral Kahvaltısı Düzenlendi
16 Ocak 2023

Onkoloji Hastalarımız ve Çalışanlarımız İçin Moral Kahvaltısı Düzenlendi

Hastanemiz Onkoloji Ünitesinde göreve atanan Onkoloji Hekimimiz Uz. Dr. Kerem Oruç ile hastaların ve çalışanlarımızın tanışması, moral ve motivasyon sağlamak amacıyla kahvaltı düzenlendi.

Kahvaltı programına Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan, İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcımız Mehmet Küçükaslan, Tıbbi Onkoloji Hekimimiz Uz. Dr. Kerem Oruç, çalışanlarımız, tedavi gören hastalarımız ve hasta yakınları katıldı.

Onkoloji servisinde kemoterapi tedavisi alan Erdal Uysal şunları söyledi; “Ben Erdal Uysal, emekliyim, bundan 2 sene evvel kansere yakalandım. Kolon kanseri. Kayseri’de ameliyat oldum. 1 sene Kayseri’de kemoterapi aldım. 1,5 sendir de Yozgat Şehir Hastanesinde kemoterapi tedavisi alıyorum. Ben memnunum Allah razı olsun. Hemşirelerimizden, doktorlarımızdan her şeyden memnunum. Hocamız geldi, tanıştık, kanlarımı verdim, iyi bir doktorumuz Allah razı olsun.” Dedi.

Kahvaltı sonrası bir açıklama yapan Başhekimimiz Kozan; “Yeni atanan onkoloji uzmanımız ile birlikte il dışı sevklerin önüne geçip takip ve tedavilerini tamamen bizim hastanemizde yapacağız. Düzenlediğimiz kahvaltıda yeni atanan onkoloji uzmanımızla birlikte hastalarımızın ve çalışanlarımızın tanışmasına vesile olmak istedik. Hem de kanser hastalarımızın moral motivasyonunu arttırmak için güzel bir ortam oluştu.

Yozgat’ta tek onkoloji uzmanı hastanemizde görev yapmaktadır. Doktorumuzun atanması ile birlikte kanser hastalarımızın takip ve tedavilerini il dışına gitmeye gerek kalmadan hastanemizde yapılması adına çok önemli bir durumdu.

Bu atamada tek onkoloji uzmanımız vardı atamaya çıkan. Onun da Yozgat Şehir Hastanesi'ne çıkması bizim için büyük bir nimet ve mutluluk oldu. Bu konuda desteklerini esirgemeyen büyüklerimize çok teşekkür ederiz.” Dedi.

• KEMOTERAPİ KAHVALTI 1.JPG
  • KEMOTERAPİ KAHVALTI 2.JPG