Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN, Hastanemizde Tedavi Gören Diyaliz Hastalarını Ziyaret Ederek Moral Verdi
29 Aralık 2022

HER HASTAYA AYRI ÖNEM VERİYORUZ

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN, diyaliz merkezi ziyaretinde tedavi alan vatandaşlara yakın ilgi gösterip, moral vererek isteklerini dinledi.

Yapılan ziyarette Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN; “Hemodiyaliz hastalarının sağlıklı bir hayat sürdürebilmeleri için hekimlerimiz, diyetisyenlerimiz, psikologlarımız, diyaliz teknikerlerimiz, hemşirelerimiz ve personellerimiz multidisipliner bir işleyiş doğrultusunda titizlikle çalışmaktadırlar.” Dedi.

Başhekimimiz KOZAN diyaliz merkezi personeli ile de sağlık hizmetleri konusunda aksaklıkların yaşanmaması için fikir alışverişinde bulundu.

Hastalarda Başhekimimiz KOZAN, ve sağlık çalışanlarına ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi.

• DİYALİZ ZİYARET 1.JPG
  • DİYALİZ ZİYARET 2.JPG