Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN ve İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcımız Niyazi YILDIRIM Tarafından İdari Birimlerde Hizmet Veren Personellerimize Aylık Bülten Dağıtıldı
30 Aralık 2022

Yozgat Şehir Hastanemizde önceki çalışma ayında yapılan faaliyetleri duyurmak ve çalışanlarımızla paylaşmak amacıyla çıkarmış olduğumuz hastane bültenimiz Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN tarafından personellerimize dağıtıldı.

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN; “Gerek sağlık alanındaki gelişmeler, yaptığımız etkinlikler konusunda çalışanlarımızı bilgilendirmek, gerekse yenilikleri ve birçok konudaki deneyimlerimizi paylaşmak amacıyla aylık bir bülten çıkarmaktayız.

Hazırladığımız bu bülteni verilen katkı ve geri dönüşlerle geliştirmeyi amaçlıyoruz. Okuyucularımız bültenimizde hizmetlerimizin tanıtımı, bağlantılı olarak güncel sağlık konuları ve yaptığımız etkinlikleri bulabilecekler.

Herkesin katkısı ve paylaşımlarını bekleriz, bültenimizin hazırlanmasında emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim.” Dedi.

• İdari Birimler Bünten Dağıtımı (5).JPG
  • İdari Birimler Bünten Dağıtımı (3).JPG