YOZGAT ŞEHİR HASTANESİ ÖĞRENCİLERE YOL HARİTASI OLUYOR
22 Aralık 2022

YOZGAT ŞEHİR HASTANESİ ÖĞRENCİLERE YOL HARİTASI OLUYOR

Yozgat Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri hastanemizi ziyaret etti.

Yozgat Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Okul Müdürü Mehmet Vurmaz, branş öğretmenleri ve öğrencilerden oluşan heyet gelecekteki meslek seçimleri hakkında bilgi sahibi olmalarına adına hastanemizde gezi programı yaptı.

GELECEKTEKİ MESLEĞİMİ SEÇİYORUM

Türkiye’nin ilk şehir hastanesi olma özelliğini taşıyan Yozgat Şehir Hastanesine yapılan ziyarette genel kamu işleyişinin yanı sıra öğrencilere ISS İşletme Hizmetleri’nin tüm birimleri hakkında yerinde brifing verildi.

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan’ı ziyaretinde öğrencilerin gelecekteki mesleklerini seçmeleri açısından çok önemli bir program olduğunu söyleyen Okul Müdürü Mehmet Vurmaz şunları söyledi;

‘’Öğrencilerimizin, mesleki öğrenimleri için uygulama alanları olan Yozgat Şehir Hastanesinde bizlere gösterdikleri yoğun ilgi ve katkılardan dolayı Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan başta olmak üzere, hastane yönetiminin ve çalışanlarının, ISS İşletme Hizmetleri Müdürü M. Övünç Zeytinci ve ekibinin öğrencilerimizin geleceğe hazırlamakta göstermiş olduğu yoğun ilgi, değer ve itinalı katkıları için teşekkür ederim.”

TÜM AMACIMIZ YOZGAT’A HİZMET

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ekibinin ziyaretinde “Geleceğimizin yapı taşları olan öğrencilerimizin her zaman hizmetindeyiz, tüm amacımız kendi olanaklarımız dahilinde Yozgat’a hizmet etmektir.” diyerek konuşmasına şöyle devam etti.

“Şehir Hastanesi olarak amacımız her zaman Yozgat’a hizmet etmektir.Bugün, geleceğimiz olan öğrencilerimizi hastanemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.  Onlara yapacağımız her katkı bizler için çok önemli. Öğrencilerimiz okuldaki teorik eğitimlerinin yanında, uygulama alanı olan hastanemizden gözlemlediği her bir bilgi ileride mesleklerini seçmeleri açısından bir yol haritası olacaktır. Bu bilgiler iş hayatlarında mutlaka karşılarına çıkacak ve başarıyla altından kalkacaklardır. Kendilerine her türlü destek ve imkanı sağlamaya devam edeceğiz. Öğrencilerimize eğitimlerinde çok çalışmalarını tavsiye ediyor, ziyaret için okul müdürümüze, branş öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.”

• ÖĞRENCİ ZİYARET (4).JPG
  • ÖĞRENCİ ZİYARET (2).JPG