Yozgat Şehir Hastanemiz Başhekimi Uz. Dr. Mustafa KOZAN personellerimizin moral ve motivasyonlarının arttırılması ve vatandaşlarımıza daha kaliteli sağlık hizmetini sunulması amacıyla düzenlediği etkinliklere devam ediyor.
21 Aralık 2022

Yozgat Şehir Hastanemiz Başhekimi Uz. Dr. Mustafa KOZAN personellerimizin moral ve motivasyonlarının arttırılması ve vatandaşlarımıza daha kaliteli sağlık hizmetini sunulması amacıyla  düzenlediği etkinliklere devam ediyor.

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN, Başhekim Yardımcımız Op. Dr. Sabür ZENGİN ile birlikte Yoğun Bakım Uzmanlarımız ve Anestezi ve Reanimasyon Uzmanlarımızla kahvaltıda buluştu. Yapılan kahvaltıda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Tüm sağlık çalışanlarımızla zaman zaman bir araya gelerek daha iyi hizmet edebilmek için önerilerini dinliyoruz diyen Başhekimimiz Uz. Dr. KOZAN şunları söyledi; “Türkiye’nin İlk Şehir Hastanesi olma özelliği olan hastanemizde vatandaşlarımıza daha kaliteli sağlık hizmeti sunma adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün bir araya geldiğimiz Doktorlarımız ile güzel bir ortamda fikir ve bilgi alışverişinde bulunduk. Bizim tek düşüncemiz ortak bir fikir ile vatandaşlarımıza hizmet etmek ve hastalarımızın hastanemizden memnun ayrılmalarını sağlamaktır.” Dedi.

• Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN Doktorlarımızla Kahvaltı 1.JPG
  • Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN Doktorlarımızla Kahvaltı 2.JPG