Yoğun Bakım Hemşireliği Eğitimi Belge Töreni Gerçekleştirildi
28 Kasım 2022

Yoğun Bakım Hemşireliği Eğitimi Belge Töreni Gerçekleştirildi

Yozgat Şehir Hastanemizde 17/10/2022 – 28/11/2022 tarihleri arasında  “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Programı” gerçekleştirildi.

Amacı; koruyucu, geliştirici rehabilite edici girişimlerle bireyin fiziksel, psikolojik ve sosyal olarak güçlenmesini sağlayan, hasta ve aileleri ile terapötik iletişim kuran, sağlık bilimi ve teknolojisindeki gelişmelere, yeni tedavi ve bakım yöntemlerine uyum sağlayabilen, acil, kritik ve karmaşık hasta bakım gereksinimlerini karşılayabilecek yetkinliğe sahip sorun çözme becerisi gelişmiş yoğun bakım hemşireleri yetiştirmek olan eğitim sonrasında katılımcılara sertifikaları verildi.

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN konuyla ilgili; “Hastanemiz Yoğun Bakım Hemşiresi Aynur Koçak ve ekibi Koordinatörlüğünde düzenlenen programa hastanemiz yoğun bakım hemşirelerimiz ile birlikte birçok hastaneden hemşire katılmıştır. Hastanemiz Teorik eğitimleri Konferans salonumuzda verilirken uygulamalı eğitimler hastanemizin ilgili bölümlerinde tamamlanmıştır. Bu eğitimde katkısı olan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, sertifika alan tüm katılımcılara bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum.” Dedi.

• YOĞUN BAKIM SERTİFİKA KAPAK.JPG
  • YOĞUN BAKIM SERTİFİKA TÖRENİ 2.JPG