Cumhuriyet’imizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Vefatının 84. Yıl Dönümünde Saygı ve Özlemle Anıyoruz.
10 Kasım 2022

''Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikrimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir.”

Mustafa Kemal ATATÜRK

"10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” münasebetiyle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ebediyete intikalinin 84.yıl dönümünü anmak üzere Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN, İdari ekibimiz ve hastanemiz personelleri Yozgat Şehir Hastanemiz poliklinik girişinde saat 09:05’te çalınan sirenlerle Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Akabinde okunan İstiklal Marşımız ile Türk Bayrağımız yarıya indirildi.

Yozgat Şehir Hastanesi Ailesi olarak Cumhuriyet'imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün, vefatının 84. yıl dönümünde rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

• 10 KASIM 1.JPG
  • 10 KASIM 2.JPG