Yozgat Şehir Hastanemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu
31 Ekim 2022

Yozgat Şehir Hastanemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıldönümü Türkiye’nin ilk şehir hastanesi olan Yozgat Şehir Hastanemizde coşkuyla kutlandı.

Hastanemiz bünyesinde gerçekleştirilen kutlama, konferans salonunda düzenlendi.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladıktan sonra Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN günün anlam ve önemini anlatan bir açıklama yaptı.

Açıklamasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türk Milletinin Karakterine ve Geleneklerine En Uygun İdare” sözünü hatırlatan Başhekim Uz. Dr. KOZAN şunları söyledi;

“Bugün geçmişimizden aldığımız güçle, ezelden ebede büyük umutlar ve emin adımlarla birlik ve beraberlik içerisinde yürürken, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Türk Milletinin Karakterine ve Geleneklerine En Uygun İdare” olarak ifade ettiği geleceğimizin teminatı, dirilişin sembolü Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. Yılını kutlamanın gururunu ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bu anlamlı günde, öncelikle; binlerce yıllık şanlı tarihimiz boyunca her zaman yeniden doğuşlara ve şanlı yürüyüşlere imza atmış olan, başta; Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder ATATÜRK ve onun kahraman silah arkadaşları olmak üzere şanlı ecdadımızı, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi, rahmet; minnet ve şükranla yâd ediyor, aziz milletimin, değerli çalışma arkadaşlarımın, yarınımız, umudumuz sevgili çocuklarımızın ve gençlerimizin Cumhuriyet Bayramı'nı içtenlikle kutluyor, sizleri; en kalbi duygularla sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” Dedi.

Programda Şiir dinletisi, Cumhuriyet Belgeseli ve çalışanlarımızın hazırladığı Cumhuriyet Bayramı mesajlarını içeren video izlendikten sonra Küçük Eller Kreşinin Öğretmen ve Öğrencileri tarafından hazırlanan halk oyunu gösterileri sahnelendi.

Katılımcıların alkışlarla tempo tuttuğu miniklerin gösterileri büyük ilgi ve beğeni gördü.

• 29 EKİM 1.jpg
  • 29 EKİM 2.JPG