YOZGAT ŞEHİR HASTANESİMİZDE HASTA HAKLARI GÜNÜ KUTLANDI
27 Ekim 2022

YOZGAT ŞEHİR HASTANESİMİZDE HASTA HAKLARI GÜNÜ KUTLANDI

Yozgat Şehir Hastanemizde Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN “Hasta Hakları Günü dolayısıyla Hasta Hakları Birimimizi ve Servislerimizde tedavi gören hastalarımızı ziyaret etti.

Hastanın öncelikle yararını gözeterek zarar görmemesini, hakça bir sağlık hizmeti alabilmesini hedeflediklerini dile getiren Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN konuşmasında şunları dile getirdi;

“Yozgat Şehir Hastanesi yönetimi olarak öncelikle hastalarımızın, yararını gözeterek zarar görmemesini, hakça bir sağlık hizmeti alabilmesini hedefliyoruz.  Hasta hakları, tüm ülkemizde olduğu gibi hastanemizde de uluslararası düzeyde kabul görmüş mevzuatlar çerçevesinde uygulanmaktadır.

Bu kapsamda gerek hastanemiz servisinde kalan gerekse ayaktan tedavi gören hastalarımıza, kendilerine sunulan sağlık hizmeti ile ilgili yaşadıkları sorunlarını, isteklerini, teşekkürlerini çok hızlı ve çok kolay ulaşılabilir bir şekilde hasta hakları birimimize başvuru yapmalarının en doğal hakları olduğunu hatırlatmak isterim.

Tüm hastalarımızın Hasta Hakları Günü’nü kutluyor, sağlıklı günler diliyorum.” Dedi.

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN açıklamasının ardından kurumumuza gelen dilek, şikayet ve teşekkür mailleri inceledi.

• Hasta Hakları Günü 1.JPG
  • Hasta Hakları Günü 2.JPG