Göz Hastamıza Aynı Anda 3 Cerrahi Operasyon Başarıyla Uygulandı
11 Ekim 2022

Göz Hastamıza Aynı Anda 3 Cerrahi Operasyon Başarıyla Uygulandı

Rutin göz muayenesi için hastanemize müracaat eden hastamızın sol gözünde katarakt ve göz tansiyonu tespit edildi.

Aynı seansta hastamıza fako+lens implantasyonu+trabekülektomi+periferik iridektomi ameliyatı başarıyla yapıldı.

Başarılı geçen operasyon sonrası hekimimiz Op. Dr. Fevzi ÇELİK ”Katarakt ve göz tansiyonu çoğunlukla ileri yaşlarda ortaya çıkmaktadır.

Fakat genç yaşlarda da karşılaşabilmekteyiz.

48 yaşında rutin göz muayenesinde hastamızın sol gözünde katarakt ve göz tansiyonu tespit ettik.

Hastamıza göz tansiyonuna yönelik medikal tedavi başladık fakat arzu ettiğimiz göz içi basıncı değerlerine ulaşamayınca cerrahi operasyon planladık. Kataraktı da olan hastamıza eş zamanlı ‘fako+lens implantasyonu+trabekülektomi+periferik iridektomi’ ameliyatını başarıyla gerçekleştirdik. Operasyon sonrası hastamızı 2 gün servisimizde takip ederek, taburcu ettik. Böylelikle hastamız ömür boyu göz tansiyonu ilacı kullanmaktan kurtulmuş oldu.  Hastamıza geçmiş olsun dileklerimle.” dedi.

Yozgat Şehir Hastanesi Ailesi olarak hekimimiz Fevzi ÇELİK ve ekibimize teşekkür eder, hastamıza acil şifalar dileriz.

Dr. Fevzi Bey 1.png
Dr. Fevzi Bey 2.png