Refakatçilerimiz ile Gönül Sohbetleri Programı İlgi ve Beğeniyle Devam Ediyor
04 Ekim 2022

En Büyük Sırrımız,

İşimizi Severek Yapıyor Olmamız…

Refakatçilerimiz ile Gönül Sohbetleri Programı İlgi ve Beğeniyle Devam Ediyor

Hastanemizde tedavi görmekte olan hastalarımızın yakınlarıyla bire bir görüşmek amacıyla ‘Refakatçilerimiz ile Gönül Sohbetleri Programı’ yoğun ilgi ve beğeniyle devam ediyor.

Başhekimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN hasta yakınlarımızı makamında ağırlayıp hastanemizin sunmuş olduğu hizmetler ve hastalarımızın durumu hakkında bilgi alarak sohbetler ediyor. Samimi bir havada geçen programda refakatçilerimizin öneri ve istekleri dinlenirken, notlar alınarak en kısa zamanda gerekli çalışmaların başlatılacağı ifade ediliyor.

Refakatçilerimiz ise; Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN’a istek, öneri ve memnuniyetlerini aktarırken, böylesi bir programın hayata geçirilmesinin kendilerini çok değerli hissettirdiğini, bir başhekimin kendilerine vakit ayırıp misafir etmesinden çok memnun kaldıklarını, ifade ederek teşekkürlerini ilettiler.