Yozgat Şehir Hastanemiz Misafirleriyle Tecrübelerini Paylaşmaya Devam Ediyor
03 Eylül 2022

Yozgat Şehir Hastanemiz Misafirleriyle

Tecrübelerini Paylaşmaya Devam Ediyor

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Trabzon Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Oğuz KARA, Sürmene Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Osman YOLOĞLU, Maçka Ömer Burhanoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Erhan ÖZDEMİR ve beraberlerindeki heyet Yozgat Şehir Hastanemizi ziyaret etti.

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN, hastane yöneticilerimiz ve personellerimiz tarafından yakın ilgiyle karşılanan misafirlerimize ziyaret sürecinde ‘’HIMSS 7’’ ve ‘’Şehir Hastanesi İşleyişi’’ ile ilgili bilgi paylaşımında bulunuldu.

Hastanemizi gezen konuklarımız ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

Biz de Yozgat Şehir Hastanesi olarak nazik ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.