Hastanemizde Hizmetler Son Hız Devam Ediyor
26 Ağustos 2022

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN ve Başhekim Yardımcımız Mete SELVİ hastanemizde hizmete açılacak olan ‘’Çocuk Rehabilitasyon Ünitesi’nde’’ incelemelerde bulundu.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN;’’ Çocuk Rehabilitasyon Ünitesini hizmete açarak amacımız çocuklarda çeşitli hastalıklar ve travmalar sonucu oluşan, büyüme ve gelişme döneminde olan çocuklarımızın hayatlarını erkenden tanıyıp fiziksel kayıplarını önlemek ve tedavi etmektir. Burada sunacağımız hizmet ile birlikte ailenin de katılımının sağlandığı, çocuklarımızın fiziksel, psikolojik ve sosyal olarak hayata katılımlarını sağlayacağız. Ünitemizi onların korkmadan gelebileceği hatta keyif alacağı bir ortama dönüştürerek hizmet sunacağız.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Doktorlarımızın takibi ve Fizyoterapistlerimiz eşliğinde her çocuğun yaşına ve durumuna uygun oyun aktiviteleri, çeşitli fizik tedavi aletlerini, egzersiz ve ekipmanlarnıı kullanarak sevgi ve ilgiyle onların güvenli bir ortamda seans almalarını sağlayacağız.’’ Dedi.