Yozgat Şehir Hastanemizde Dostluk Maçı Düzenlendi
18 Ağustos 2022

Yozgat Şehir Hastanesi Sosyal Tesislerinde İdare Çalışanlarımız ve İSS Şirketi İdari Çalışanları arasında obeziteye dikkat çekmek ve sporun birlik, beraberlik, ve kaynaştırıcı gücünden faydalanmak amacıyla futbol müsabakası düzenlendi.

Müsabaka sonrası Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN yapmış olduğu açıklamada; ’’Obezite tüm dünyada süregelen büyük bir problem. Toplumumuzda farkındalığın ve fiziksel aktivitenin arttırılması gerekiyor. Bunun önüne geçebilmek, sağlıklı yaşama dikkat çekebilmek için bir kişide bile farkındalık oluşturabilirsek bizim için kardır gözüyle bakıyoruz. Düzenlemiş olduğumuz bu müsabaka ile hem obeziteye dikkat çekmeyi hem de sporun kurumumuz içinde birlik, beraberlik ve kaynaştırma gücünden faydalanmasını amaçlıyoruz. Buna katkı sağlayabilirsek çok mutlu oluruz. ‘’ Dedi.

Futbol 1.jpeg