Yozgat Şehir Hastanemizde Bir Ameliyat Daha Başarı İle Gerçekleştirildi
30 Temmuz 2022

Yozgat Şehir Hastanemizde Bir Ameliyat Daha Başarı İle Gerçekleştirildi

Şiddetli boyun ağrısı ve hareket güçlüğü ile hastanemize müracaat eden hastamızın omurilik kanalında darlık ve buna bağlı servikal spondilotik myelopati hastalığı tespit edildi.

Hastamız Beyin ve Sinir Cerrahisi Hekimimiz Op. Dr. Ökkeş Celil GÖKÇEK tarafından ameliyata alındı.

Başarılı geçen operasyon sonrası Op. Dr. Ökkeş Celil GÖKÇEK;’’ Servikal spondilotik myelopati; özellikle yaşlı hastalarda görülen, tedavi edilmeyen servikal disk hernisi(boyun fıtığı) hastalığı zemininde gelişen, uzun dönemde basıya bağlı olarak omurilikte ezilme ile seyreden bir hastalıktır. Şimdi hastamızı servisimizde takibe aldık. Hastamızı 1-2 gün içinde evine taburcu edeceğiz. Hastamızın eski sağlıklı günlerine kavuşacak olması bizler için en büyük mutluluk ve gurur kaynağı olacaktır. Hastamıza acil şifalar diliyorum.’’ Dedi.

Yozgat Şehir Hastanesi olarak bizde hastamıza acil şifalar diler, Op. Dr. Ökkeş Celil GÖKÇEK ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

CELİL HOCA 3.JPG
CELİL HOCA 4.jpg