Yozgat Şehir Hastanemiz ‘’Beslenme Dostu ve Fiziksel Aktiviteyi Destekleyen İş Yeri Belgesi’’ Almaya Hak Kazandı
29 Temmuz 2022

Sağlık bakanlığımız tarafından çalışanların sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite yapmalarını teşvik ederek iş yerinde verimliliği ve üretkenliği artırmak, sağlığı destekleyen bir iş yeri ortamı oluşturmak üzere ‘’Beslenme Dostu ve Fiziksel Aktiviteyi Destekleyen İş Yeri Programı’’ hayata geçirildi.

Bu kapsamda Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirme sonucu Yozgat Şehir Hastanemiz ‘’Beslenme Dostu ve Fiziksel Aktiviteyi Destekleyen İş Yeri Belgesi’’ almaya hak kazanmıştır.

Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet PARLAK tarafından Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN makamında ziyaret edilerek belge taktim edilmiştir.

BESLENME 1.JPG
BESLENME 2.JPG