Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN Ulusal ve Yerel Basın Mensuplarıyla Kahvaltı Programında Bir Araya Geldi
27 Temmuz 2022

Başhekimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN kahvaltı programında değerli basın mensuplarıyla bir araya gelerek, basın mensuplarımızın ‘’24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Gününü’’ kutladı.

Düzenlenen programda Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN açıklamalarda bulundu; ‘’Yozgat benim memleketim. Yozgat Şehir Hastanesine yapılan her yatırım bana, bize, hepimize yapılıyor. Tüm personelimizle gecemizi gündüzümüze katarak işimizi layığı ile  yapmaya çalışıyoruz. Hedefimiz çıtayı her geçen gün daha yükseklere taşımak ve daha kaliteli bir hizmet vermektir. Bu kapsamda servis ve polikliniklerimizde düzenlemeler yaptık. Birçok yeni birimi, polikliniği hizmete açarak hastanemizin 3.Basamak hizmet verebilmesi ve dış illere olan sevklerimizi azaltmak adına birçok yeniliklere imza attık, daha da açmayı düşündüğümüz ‘Çocuk Rehabilitasyon Ünitesi’, ‘Otizm Birimi’, ‘Psikiyatri Servisi’ gibi birçok birimi ve servisi hastanemize kazandırma düşüncemiz var.

Bizler hastanemizi özel ve güzel kılan özellikleri kazandırmaya devam edeceğiz. Amacımız hastalarımıza en üst düzeyde kaliteli hizmet vermek ve hiçbir şekilde il dışına göndermeyerek burada tedavisi yapmaktır.’’ Dedi.

KOZAN son günlerde artan vakalara da değinerek; ‘’Son dönemde servis ve yoğun bakımda tedavi gören hasta sayılarımızda artış var. Biz tedbirlerimizi alarak hem aşı hem pandemi polikliniğimizde gerekli düzenlemeleri sağladık. Halkımızı covid-19 tedbirlerine uymaya ve hatırlatma doz aşı olmaya davet ediyorum.’’ Dedi.

Program sonrası Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN Yozgat’ımızda görev yapan değerli basın mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

BASIN KAHVALTI 1.jpg

BASIN KAHVALTI 2.JPG