Yozgat Şehir Hastanesi Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor
10 Temmuz 2022

Yozgat Şehir Hastanesi Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor

Yozgat Şehir Hastanemizde hastalarımıza, hasta yakınlarımıza ve çalışanlarımıza hizmet verecek ‘Geleneksel Lezzet Durağı’ açıldı.

Açılışa Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN, İdari Ekibimiz, İSS İşletme Müdürü Övünç ZEYTİNCİ, İSS Çalışanları ve Rönesans Çalışanları katıldı.

Açılıştan önce bayramlaşma töreni yapıldı.

Açılıştan sonra konuşan Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN ’’Biz Şehir Hastanesi olmanın gereği her neyse yapıyoruz ve yapmaya devem edeceğiz.

Hastanemizde en iyi şekilde tıbbi tedavi vermeyin yanında sosyal projelerimiz ile hastalarımıza en üst düzeyde hizmet vermek için üstün gayret ve çaba gösteriyoruz.

Burada açılışını yaptığımız bu hizmetimizle artık hastalarımız, hasta yakınlarımız ve çalışanlarımız mağduriyet yaşamayacak, hastane dışına çıkmadan sıcak yemek yeme imkânına ulaşabilecekler.

Projelerimiz sürecek çalışmalarımıza devam edeceğiz.’’ Dedi.

geleneksel 1.JPG
geleneksel 2.pnggeleneksel 3.JPGgeleneksel 4.JPGgeleneksel 5.JPGgeleneksel 6.JPGgeleneksel 7.JPGgeleneksel 8.JPGgeleneksel 9.JPGgeleneksel 10.JPG