Yozgat Şehir Hastanemizde 29.06.2022 Çarşamba günü Hastane Afet ve Acil Durum Planı (HAP) kapsamında masa başı ve saha tatbikatı yapıldı.
08 Temmuz 2022

HAP Başkanı Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN’ ın yönetmiş olduğu tatbikatta tüm HAP ekibi hazır bulundu.

Hastane tatbikatı senaryosunda ’’ Yangın, Kimyasal, Biyolojik, radyolojik ve nükleer(KBRN) tahliye’’ tatbikatları başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Tatbikat sonrası konuşan Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN ;’’ Yozgat Şehir Hastanesinin olabilecek afet ve acil durumlara hazırlıklı olması büyük önem taşımaktadır. Bu sebeple hastanemizde belli aralıklarla afet ve acil eylem tatbikatı gerçekleştiriyoruz. Toplumumuzun sağlığı için her an hazır ve teyakkuz da olmamız gerekli. Hastane yönetimi olarak oldukça başarılı ve öğretici bir tatbikat gerçekleştirdik. Tatbikatta görev alan ve emeği geçen İtfaiye görevlilerine, AFAD görevlilerine, UMKE görevlilerine ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim.’’ dedi.