Yozgat Şehir Hastanemizden Büyük Bir Hizmet Daha
04 Temmuz 2022

Yozgat Şehir Hastanemizden Büyük Bir Hizmet Daha

Yozgat Şehir Hastanemizde ‘’Kardiyovasküler Cerrahi (KVC) Yoğun Bakım Ünitesi’’ Açıldı.

Hastanemizin açılışından bugüne kadar, hastalarımıza hizmet verebilmesi için uzun çaba ve uğraşların verildiği Kardiyovasküler Cerrahi (KVC) Yoğun Bakım Ünitesi hizmete açıldı.

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN ve İdari Ekibimiz katılımlarıyla ünitemizin açılışı yapılıp, yerinde incelemelerde bulunuldu.

Açılış sonrası Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN;

Uzun Bir Süredir Ünitemizin Açılışı İçin Gayret ve Çaba Gösterdik

Uzun bir süredir ünitemizin açılması ve hastalarımıza hizmet verebilmesi için gayret ve çaba gösterdik.

Bugünleri görmek yıllardır Yozgat’a hizmet veren bir hekim olarak beni çok mutlu etti.

Çevre İllere Olan Sevklerimiz Azalacak

Sağlık alanında hiçbir hastamızın mağduriyet yaşamaması öncelikli hedefimizdir.

Yozgat Şehir Hastanesi olarak bizler, hasta olan bir vatandaşımızı başka bir merkeze ve ile göndermeden bütün tıbbi tedavilerini Yozgat’ta yapmayı istiyoruz. Böylelikle dışarıya olan bağımlılığımızı en aza indirmeyi hatta bitirmeyi arzu etmekteyiz.

Son Teknolojiyle Birlikte Modern ve Dünya Standartlarında Bir Hizmet Sunacak

Ünitemizin amacı hastalarımızın sağlığını korumak, var olan hastalıklarını son teknoloji cihazlarımızla ve ekibimizle dünya standartlarında etkin, güvenilir ve kaliteli bir hizmet ile tedavi etmek olacaktır.

Yeni açılan Kalp Damar Cerrahisi Ünitemizde son sistemlerle donatılmış modern 5 tane yoğun bakım yatağı ve bir tane özel odamız bulunmaktadır.

Her türlü ameliyatı yapmaya ve sonrasında takip etmeye yetecek teknik donanımımız, cihazlarımız ve ekimiz var.

Bundan sonra hep beraber Yozgat’a hizmet vermeye devam edeceğiz. Ünitemizi şehrimize kazandırılmasında emeği geçen ve katkıda bulunan herkese teşekkür ederim.’’ dedi.

KVC 1.JPG
KVC 2.JPGKVC 3.JPGKVC 4.JPGKVC 5.JPG