Daha Temiz Bir Dünya İçin Hep Birlikte El Elle
05 Haziran 2022

Daha Temiz Bir Dünya İçin Hep Birlikte El Elle

1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası ve 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla çevreye olan duyarlılığı ile güzel projeler düzenlemeye özen gösteren Yozgat Şehir Hastanemiz Türkiye’nin ilk milli parkı olan Yozgat Çamlığı Milli Park’ında çalışanlarımızın katılımı ile çevre temizliği yaptı.

Konu hakkında açıklama yapan Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN ; Hastanemiz çevreye olan duyarlılığımızı içinde barındıran gelecek nesillere daha sağlıklı bir çevre ve yaşam bırakabilmek için çevrenin yararına olan her türlü projede yer almaya özen gösteriyor.

Çevre, tüm insanlık için yaşamsal bir öneme sahiptir. Doğal çevrenin kirlenmesi evrensel bir sorundur ve çevre kirliliği tüm toplumun günlük yaşamını olumsuz etkileyen bir olaydır.

Geleceğimiz için çevreye, havaya, suya, toprağa sahip çıkmalı, onu en iyi şekilde korumalıyız. Bu bilinci de toplumun her ferdine aşılamalı, çevre konusunda duyarlı olmalarını sağlamalıyız.

Çevre konusunda farkındalık oluşturmak, duyarlılığı arttırmak ve gelecek nesillerimize daha yaşanabilir, daha temiz bir dünya bırakabilmek adına çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.

Yozgat Şehir Hastanesi olarak her yıl yüzlerce ağaç ve bitkiyi toprakla buluştururken yeşil alanların artmasına da katkı sağlıyoruz. Böylelikle yeşille dostluğumuzu hayatımızın bir parçası olarak perçinliyoruz.

Bizlerde bu vesileyle 1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası ve 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nüzü kutluyor, herkesin sağlıklı, mutlu ve huzurlu yaşadığı temiz bir dünya diliyorum.” dedi.
Çevre Günü 1.JPG
Çevre Günü 2.JPG