Hekimimiz İç Hastalıkları Uz. Dr. Hilal TUNÇER YILMAZ Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN’ ı Makamında Ziyaret Ederek; Başhekimimizin Eğitime Destek Amaçlı Satın Aldığı Tasarım Objeyi Taktim Etti
25 Mayıs 2022

Hekimimiz İç Hastalıkları Uz. Dr. Hilal TUNÇER YILMAZ Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN’ ı makamında ziyaret ederek; Başhekimimizin eğitime destek amaçlı satın aldığı tasarım objeyi taktim etti.

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN; ‘’ Bu anlamlı objeyi kalite denetiminde alınan yüksek puana ithafen aldığını belirterek, bu dekoratif ürünü ilk gördüğümde aklıma hastanede çalışan tüm ekip arkadaşlarım geldi.

Sağlık alanında gece gündüz demeden özverili ve fedakârca hizmet verirken kaliteden de asla ödün vermeyerek tüm yükü taşıyan ve SKS denetiminde yüksek puan alan hastanemiz çalışanlarına ithaf ediyorum.” dedi.

Görüşmede aynı zamanda 7 Haziran Salı Günü Yozgat Şehir Hastanemizde düzenlenecek olan sergi için ön görüşme ve planlama yapıldı.

Dr. Hilal Hanım.JPG