Yeni Bir Hayat Onların Elinde Başlar
25 Nisan 2022

Yeni Bir Hayat Onların Elinde Başlar

Tarihin en eski mesleklerinden biri olan ebelik sağlıklı birey, aile ve toplumun oluşmasında çok önemli bir yere sahiptir. 21-28 Nisan Ebeler Haftası dolayısıyla Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN ve İdari Ekibimiz tarafından hastanemizde görev yapan ebelerimizin yapmış oldukları bu kutsal mesleğe ithafen karanfil takdiminde bulunuldu.

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN ‘’ Ebeler; kadının,  ailenin ve toplumun sağlık danışmanlarıdır. Doğum öncesi ve sonrasında ailelerin yanında olarak, onları eğiterek sağlıklı nesillerin oluşmasına katkı sunarlar. Bir bebeğin dünyaya gelmesine yardımcı olmaları, doğumda bir annenin acısını dindirmeleri onları daha da özel kılar ve insanlarla derin bağlar kurmalarını sağlar.

Bu duygu ve düşüncelerle mesleklerinin kutsallığına inanarak gece gündüz demeden büyük bir özveri, sabır, gayret ve sevgiyle hizmet eden, eline doğduğumuz, dünyaya geldiğimizde ilk tanıştığımız insanlar olan, başta hastanemizde çalışan ebelerimiz olmak üzere tüm ebelerimizin haftasını kutluyorum " diye konuştu.

EBELER HAFTASI 1.jpeg
EBELER HAFTASI 2.jpeg