Bugün 23 Nisan Hep Neşe İle Doluyor İnsan
23 Nisan 2022

Bugün 23 Nisan Hep Neşe İle Doluyor İnsan

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında geleceğimizin teminatı çocuklarımız için hastanemizde birbirinden renkli etkinlikler düzenlendi.

Hastanemizde tedavi gören çocuklar için tedavi görmüş olduğu bölümlerde bayram coşkusunu yaşamak ve yaşatmak için süslemelerde bulunarak çocuklarımız için pasta kesimi yapıldı. Etkinlikte çocuklara Türk Bayrağı, balon, boyama kalemi ve defteri hediye edildi.

Çalışanlarımızın ve annelerinin de eşlik ettiği etkinlikte; Bozok Üniversitesi Çocuk Gelişimi öğrencilerinin katkılarıyla; sevilen çizgi film karakterleri ile çocuklarımız gönüllerince eğlenerek neşeli anlar yaşadı.

Etkinlikte konuşan Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN ''Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102. yıl dönümünde yine aynı sevinç, heyecan ve mutlulukla kutluyoruz. Çocuklarımız bizim kıymetlilerimiz geleceğimiz. Ulusal egemenliğimizin ve çocuklarımızın bayramının kutlandığı bugünde; ışıl ışıl gözleriyle geleceğimiz olan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarım.'' dedi.

Birbirinden güzel anıların yaşandığı etkinlik sonrası hastanemizde tedavi gören çocuklarımızın yakınları bu güzel etkinlikler için hastanemiz yönetimi ve çalışanlarına teşekkür etti.

Bizde Yozgat Şehir Hastanesi Ailesi olarak emeği geçen herkese teşekkür eder, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutlarız.

• 23 NİSAN 1.jpeg
  • 23 NİSAN 2.jpeg