Tedavi Arası Günleri Büyük İlgiyle Devam Ediyor

• Tedavi Arası 2.jpeg
  • Tedavi Arası 1.jpeg

Tedavi Arası Programımız Büyük İlgiyle Devam Ediyor

Tedavi Arası Programımız kapsamında Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN ve İdare Ekibimiz Fizik Tedavi Servisinde yatarak tedavi gören hastalarımızı ziyaret bulundu.

Başhekimimiz  Uz.  Dr.  Mustafa KOZAN ''Hastalarımız ile tek tek tanışıp samimi bir ortamda hastanemizin sunmuş olduğu hizmetler hakkında görüş ve önerilerini dinledi. Uzun bir süredir yapmış olduğumuz bu etkinliğimizden çok olumlu dönüşler aldık, sizler için her zaman daha iyisini yapmaya çalışıyoruz ve çalışacağız.

Birkaç gün sonra mübarek Ramazan ayını idrak edeceğiz şimdiden herkesin Ramazan ayı mübarek ve hayırlara vesile olsun.’’ dedi.

Programımıza katılan hasta ve hasta yakınlarımız bu etkinliğin  çok memnuniyet  verici olduğunu,  hastanemizin ve  çalışanlarımızın  sağlamış olduğu hizmetten dolayı duydukları  memnuniyeti ve teşekkürlerini dile getirdiler.

Biz de  Yozgat  Şehir  Hastanesi  Ailesi  olarak hastalarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eder acil şifalar dileriz.