Voleybol Turnuvasında Kupa Sahiplerini Buldu

• VOLEYBOL TURNUVASI.jpeg

Hastanemiz Sosyal Etkinlik Ekibi tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında

kupa sahiplerini buldu.

Kurum içi kaynaşma, dostluk ve kardeşlik sloganı ile eğlenceli ve çekişmeli maçlara sahne olan turnuva büyük ilgi ve beğeni topladı.

Final maçında karşılaşan Acil Servis ve Eczane takımlarının müsabakası sonrası;

Acil Servis maçı kazanarak birinciliği göğüsledi.

Turnuvayı Eczane takımı ikinci İSS İşletme Hizmetleri ise üçüncü tamamlayıp kupalarını aldı.

Turnuva sonrası Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN '' Turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum. Turnuvamız son derece güzel, zevkli ve çekişmeli geçti. Takımlarımız turnuva boyunca dostluğu elden bırakmayarak sporun temiz olan yüzünü bir kez daha gösterdi. Çalışanlarımızın da memnuniyetlerini görüyorum. Turnuvamızda dereceye giren takımlarımıza başarılarından dolayı kutluyor emeği geçen tüm personellerimize teşekkür ediyorum.'' dedi.

Yozgat Şehir Hastanesi olarak bizde takımlarımızı kutlarız ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.