Tedavi Arası Günleri Büyük İlgiyle Devam Ediyor

• TEDAVİ ARASI 3.JPG
  • TEDAVİ ARASI 2.JPG
  • TEDAVİ ARASI 1.JPG

Hasta ve  hasta yakınları ile buluşma günleri kapsamında Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN ve İdare Ekibimiz Nöroloji Servisinde yatarak tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek sohbet etti.

Başhekimimiz  Uz.  Dr.  Mustafa KOZAN ''Hastalarımız ile tek tek  tanışarak hal ve hatırlarını sordu. Her hafta yaptığımız bu ziyaretlerde hastanemizin gelişmesi ve sizlerin memnuniyeti için bir çok katkı sağladık. Görüşleriniz bizler için çok önemli severek yaptığımız bu işi her zaman bir adım daha ileri taşımak için;Ben,  idari ekibim  ve  tüm çalışanlarımız elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz'' dedi.

Hastalarımızda  bu etkinliğin çok memnuniyet verici olduğunu,  hastanemizin ve  çalışanlarımızın  sağlamış olduğu hizmetten dolayı duydukları  memnuniyeti, öneri ve teşekkürlerini dile getirdiler.

Bizde  Yozgat  Şehir  Hastanesi  Ailesi  olarak hastalarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eder acil şifalar dileriz.