Hastanemizde 14 Mart Tıp Bayramı Coşkuyla Kutlandı

• 14 MART TIP 3.JPG
  • 14 MART TIP 2.JPG
  • 14 MART TIP 12.JPG

Hastanemizde 14 Mart Tıp Bayramı Coşkuyla Kutlandı.

Yozgat Şehir Hastanesi Konferans Salonu'nda 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında başta Ulu Önder Atatürk, şehit sağlık çalışanları ve tüm şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı.

Yozgat Şehir Hastanesi Konferans Salonu'nda 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu konser ile sağlık çalışanlarımıza moral verdi, sağlık çalışanlarımızda alkışlarla öğrencilere eşlik etti.

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN yaptığı açılış konuşmasında; ‘’ 14 Mart tıp bayramı etkinliğimize hoş geldiniz. Sizleri bu önemli günde aramızda görmek bizlere onur ve gurur verdi.

Yaklaşık 2 yıldır dünyayı etkisi altına alan bir salgınla mücadele etmekteyiz.  Bu süreçte her fırsatta bizlere vermiş olduğunuz destekleri hissettik ve bu destekleriniz bizlere güç ve azim verdi.

İnsanlığın var oluşuyla zorunlu ihtiyaç haline gelen sağlık ve sağlık hizmeti veren bütün personellerimizin değerini bir kez daha göz önüne sermemiz gereken günlerden birindeyiz.

Emeğin, sabrın, gücün, fedakârlığın ve sevginin aynı zamanda riskin de çok fazla olduğu bu meslekte bütün çalışma arkadaşlarıma kolaylık ve başarılar diliyorum. Yalnız 14 Mart değil ömrümüzün her anında değerini hiçbir zaman kaybetmeyecek bir mesleğe sahip olduğumuz için kendim ve bütün çalışma arkadaşlarım adına gurur duyuyorum.

Bu camiada bize düşen görev ve sorumluluklarımızı eksik olmaksızın yerine getirerek maddi kazancımızı hak etmektir; manevi kazancımız ise zaten paha biçilemez.

Sözlerime son verirken;

Tüm övgüleri hak ettiğini düşündüğüm bu mesleği icra eden bütün sağlık çalışanlarının tıp bayramını gönülden kutluyor, herkese teşekkürlerimi sunuyorum.’’ Dedi.

Yozgat Belediye Başkanı Celal KÖSE yaptığı konuşmada; ‘’Sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı. Salgın döneminde ve her zaman göstermiş olduğunuz emekleriniz asla unutulmayacak’’ dedi.

Yozgat Valimiz Ziya POLAT, yaptığı konuşmada; ‘’Bende bir sağlıkçı eşi olarak salgın döneminde sağlık çalışanlarımızın verdikleri emek ve gösterdikleri fedakârlıktan dolayı ve her zaman gayesi hizmet olan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederim. İki yıldır salgınla mücadele ediyoruz. Allah devletimize zeval vermesin. Yozgat'ın sağlık altyapısı çok güzel. Şehir hastanemiz, çok güzel çok modern buna ruh katanlarda sizler ve emekleriniz. Bütün sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum’’ dedi.

Programın ardından Yozgat Valisi Ziya POLAT ve Yozgat Belediye Başkanı Celal KÖSE, Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN’a, Yozgat İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih ERDOĞAN’a ve Yozgat Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Aytaş ŞAHİN’e çiçek verdi.

Programın sonrası çalışanlarımıza 14 Mart Tıp Bayramına özel kokteyl düzenlendi.

Yozgat Şehir Hastanesi ailesi olarak Sayın Valimiz Ziya Polat Beyefendi ve Kıymetli Eşine, Sayın Belediye Başkanımız Celal Köse Beyefendi’ye başta olmak üzere bu güzel dinleti ile sağlık çalışanlarımıza moral veren Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi’nin kıymetli öğretmenleri ve öğrencilerine katılımları için teşekkür eder esenlikler dileriz.