Tedavi Arası Günleri Büyük İlgiyle Devam Ediyor.
12 Mart 2022

• TEDAVİ ARASI 5.JPG
  • TEDAVİ ARASI 2.JPG
  • TEDAVİ ARASI KAPAK.JPG
  • TEDAVİ ARASI 1.JPG

Hasta ve hasta yakınları ile buluşma günleri kapsamında Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN ve İdare Ekibimiz Beyin Cerrahi-KVC-Üroloji Servisinde yatarak tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek sohbet etti.

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN ''Hastalarımız ile tek tek tanışarak hal ve hatırlarını sordu. Uzun bir süredir bu etkinliği yapıyoruz. Çok olumlu dönüşler aldık, bu bizi gerçekten çok mutlu ediyor ve çalışma azmimizi arttırıyor. Hastanemiz için faydalı bir çok fikir çıktı. Ben, idari ekibim ve tüm çalışanlarımız sizlerin ve yakınlarınızın daha kaliteli ve daha rahat sağlık hizmeti alabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz'' dedi.

Hastalarımızda bu etkinliğin çok memnuniyet verici olduğunu, hastanemizin ve çalışanlarımızın sağlamış olduğu hizmetten dolayı duydukları memnuniyeti ve teşekkürlerini dile getirdiler.

Bizde Yozgat Şehir Hastanesi Ailesi olarak hastalarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eder acil şifalar dileriz.