Tedavi Arası Günleri Büyük İlgiyle Devam Ediyor.
05 Mart 2022

• Tedavi Arası 1.JPG
  • Tedavi Arası 2.JPG
  • Tedavi Arası 3.JPG
  • Tedavi Arası 4.JPG
  • Tedavi Arası 5.JPG

Hasta ve  hasta yakınları  ile  buluşma  günleri kapsamında Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN ve İdare Ekibimiz Dahiliye Servisinde yatarak tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek  sohbet  etti.

Başhekimimiz  Uz.  Dr.  Mustafa KOZAN ''Hastalarımız  ile  tek tek  tanışarak hal ve hatırlarını sordu. Daha kaliteli bir hizmet vermek için  sizlerin görüşleri bizler için çok değerli ve önemlidir.

Ben,  idari ekibim  ve  tüm çalışanlarımız  sizlerin  ve  yakınlarınızın daha kaliteli ve ulaşılabilir sağlık hizmeti alabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz'' dedi.

Hastalarımızda  bu etkinliğin  çok memnuniyet  verici olduğunu,  hastanemizin ve  çalışanlarımızın  sağlamış olduğu hizmetten dolayı duydukları  memnuniyeti, öneri ve teşekkürlerini dile getirdiler.

Bizde  Yozgat  Şehir  Hastanesi  Ailesi  olarak hastalarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eder acil şifalar dileriz.