HASTANEMİZE ERİŞİLEBİLİRLİK BAYRAĞI VE TABELASI VERİLDİ

ERİŞEBİLİRLİK 1.jpeg
ERİŞEBİLİRLİK 2.jpeg
ERİŞEBİLİRLİK 3.jpeg

YOZGAT ŞEHİR HASTANEMİZE ERİŞİLEBİLİRLİK BAYRAĞI VE TABELASI VERİLDİ.

Engelli ve yaşlılar başta olmak üzere hareketliliğinde kısıtlılık yaşayan herkesin toplumsal hayata katılımında, onları engellemeyen, tam tersine kolaylaştıran yaşam koşulları sağlamayı hedefleyen hastanemiz erişilebilirlik standartlarını sağlayarak,

Erişilebilirlik farkındağı etkinlikleri kapsamında;

Açılışı yapılan ilk şehir hastanesi olma ünvanı ile ve çevre illerin sağlık merkezlerinden biri olma özelliğiyle  Yozgat Şehir Hastanesi,  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız  Sayın  Derya Yanık'ın tensipleriyle erişilebilirlik bayrağı ve tabelasına kavuştu.

Erişilebilirlik belgesine sahip Şehir Hastanemizden yaşlılar, hamileler, bebek arabalılar, çocuklar, yük taşıyanlar, iri ve şişman kişiler, çok uzun ve çok kısa boylu kişiler daha rahat hizmet almaktadırlar.

Hastane Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN yaptığı açıklamada '' Erişilebilirlik, herkesin istediği her hizmete her yerde, bağımsız ve güvenli olarak ulaşabilmesi ve bunları kullanabilmesidir.  Hastanemizin kapalı ve açık alanlarında erişilebilir olması çok önemlidir.

Hastalarımızın kolaylıkla sağlık hizmetine ulaşabilmeleri en büyük gayelerimizden birisi, hayatı kolaylaştırmak ve daha kaliteli hizmeti sunabilmek için çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Erişilebilirlik Bayrağı ve Tabelasını Hastanemize layık buldukları için Sayın Bakanımız Derya YANIK hanımefendiye teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.'' dedi.