Hastanemizde Başarılı Bir Ameliyat Daha Gerçekleştirildi.
25 Şubat 2022

• Ameliyat 1.jpeg
  • Ameliyat 6.jpeg
  • Ameliyat 2.jpeg
  • Ameliyat 3.jpeg
  • Ameliyat 4.jpeg
  • Ameliyat 5.jpeg

Zorlu pandemi koşullarına rağmen Yozgat Şehir Hastanesi Acil Servisimize müracaat eden,  iş kazası nedeniyle ön kol her iki kemikte kırıklar ve atardamar  tıkanıklığı tespit edilen genç yaştaki hastamıza Op. Dr. Eyyüp Serdar YALVAÇ  ve  Op. Dr. Görkem YİĞİT tarafından kırık kemiklerin redüksiyon-fiksasyon, radial arterin onarımı ve embolektomi işlemleri başarı ile gerçekleştirildi.

Başarılı bir operasyon sonrası hastamız servis şartlarımızda takibe alındı.

Operasyonla ilgili Op. Dr. Görkem YİĞİT hocamızın yaptığı açıklamada; ''Genç  yaştaki hastamızın ameliyat sonrası, sağlığına kavuşacak olması ve eskisi gibi tekrar kolunu kullanabilecek olması bizler için en büyük mutluluk kaynağıdır.'' dedi.

Yozgat Şehir Hastanesi olarak hastamıza acil şifalar dileriz ve operasyonun kahramanları Op. Dr Görkem YİĞİT, Op. Dr. Eyyüp Serdar YALVAÇ ve emeği  geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ederiz.