Yozgat Şehir Hastanemiz Başhekimi Uz. Dr. Mustafa KOZAN İle ‘’Tedavi Arası Günleri’’ devam ediyor.
07 Şubat 2022

• TEDAVİ ARASI 01.JPG
  • TEDAVİ ARASI 02.JPG
  • TEDAVİ ARASI 03.JPG
  • TEDAVİ ARASI 04.JPG

Hasta ve hasta yakınları ile buluşma günleri kapsamında Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN ve İdare ekibimiz Genel Cerrahi Servisinde yatarak tedavi gören hastalarımızı ziyaret etti.

Hastalarımız istek ve önerilerini, hastanemizin vermiş olduğu hizmetten duydukları memnuniyeti, böylesi bir uygulamanın kendileri için çok değerli olduğunu dile getirip teşekkür ettiler.

‘’Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN hastalarımızla olan bağlarımızı daha da güçlendirmek, şifaya ulaşmak istedikleri bu günlerde yanlarında olmak istedik her zaman kapımız açık’’ dedi.

Ziyarette, hastalarımıza hasta hakları hakkında broşürler dağıtıldı.

Bizde Yozgat Şehir Hastanesi Ailesi olarak hastalarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eder acil şifalar dileriz.