Hastanemizin Açılışının 5.Yılına Özel Eğlence Gecesi Düzenlendi.
16 Ocak 2022

• YSH 5 YIL 01.jpeg
  • YSH 5 YIL 02.jpeg
  • YSH 5 YIL 03.jpeg
  • YSH 5 YIL 04.jpeg
  • YSH 5 YIL 05.jpeg
  • YSH 5 YIL 06.jpeg
  • YSH 5 YIL 07.jpeg
  • YSH 5 YIL 08.jpeg
  • YSH 5 YIL 09.jpeg
  • YSH 5 YIL 10.jpeg
  • YSH 5 YIL 11.jpeg
  • YSH 5 YIL 12.jpeg
  • YSH 5 YIL 13.jpeg
  • YSH 5 YIL 14.jpeg
  • YSH 5 YIL 15.jpeg
  • YSH 5 YIL 16.jpeg
  • YSH 5 YIL 17.jpeg
  • YSH 5 YIL 18.jpeg
  • YSH 5 YIL 19.jpeg

Gecede Her Birimden Yüzlerce Personelimiz ve Yakınları Doyasıya Eğlendi.

Başhekimimiz Uzm. Dr. Mustafa KOZAN gecedeki konuşmasında "Hastanemizin açılışının 5.yılını kutluyoruz. 4 yıldır bu ailenin içerisindeyim. Personelimize  pandeminin vermiş olduğu yorgunluğu bir nebze olsun unutturmak, moral ve motivasyonu arttırmak istedik. Herkesin güzel bir gece geçirmesini ve daha nice 5. yıllarımızı kutlamak dileğiyle herkese teşekkür ederim. Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen;  bizi düşündüklerini hissettiren Cuma Ali TAKSİM ve Gurbet TAKSİM'e  özellikle teşekkür etmek istiyorum."  dedi.

Gecede şarkıları ile bizi eğlendiren Şeyma SARGIN'a, güzel konuşmaları ile bizleri yalnız bırakmayan Radyoların Muhtarı Atilla TOKÖZ' e, bu gecenin organizasyonunda emeğini esirgemeyen Mehmet DUMAN' a, bu güzel gecede sağlık personellerine göstermiş olduğu destek ve misafirperverliğinden dolayı Cuma Ali TAKSİM ve  Gurbet TAKSİM ailesine ve katılım gösteren herkese teşekkür ederiz.