Yozgat Şehir Hastanemiz Başhekimi Uz. Dr. Mustafa KOZAN İle Tedavi Arası Günleri Devam Ediyor.
14 Ocak 2022

• TEDAVİ ARASI 01.JPG
  • TEDAVİ ARASI 02.JPG
  • TEDAVİ ARASI 03.JPG
  • TEDAVİ ARASI 04.JPG

Hasta ve hasta yakınları buluşma günleri kapsamında Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Elif TİNEL,  Hasta Hakları Birimi çalışanı Ayça ÖZTÜRK  Fizik Tedavi Servisinde yatarak tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek kendilerini ve yakınlarını hasta hakları konusunda bilgilendirdi.

Hastalarımız bu etkinlik kapsamında memnuniyet ve önerilerini dile getirdiler.

Başhekimimiz bu ikinci buluşmamız ve şuana kadar hasta ve hasta yakınlarından alınan geri dönüşlerin çok memnun edici olduğunu söyledi.

Ziyarette, hastaların herhangi bir sorunla karşılaştıklarında Hasta Hakları Birimine başvuruda bulunabilecekleri ifade etti.

Görüşülen hastalar ve hasta yakınları ziyaretten ve bilgilendirmeden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Bizde Yozgat Şehir Hastanesi Ailesi olarak hastalarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eder acil şifalar dileriz.